Vi lagar mat ifrån grunden!

Maten på restaurang Horisont

På restaurang Horisont lagar vi maten från grunden. Orsaken är mycket enkel – vi vill presentera maträtter som vi själva tycker är välsmakande och näringsriktiga. Därför är vi måna om råvarorna samt om tillagningsmetoden. Vi strävar efter samarbete med leverantörer som har miljö och kvalitet i fokus. 

I loungen avnjuter du en god espresso

Besök vår loungeavdelning

I vår nyinredda loungeavdelning kan ni efter lunchen avnjuta ert kaffe samt sötsak. För den som önskar erbjuder vi även specialkaffe t.ex. espresso eller cappuccino. För att göra det enkelt och smidigt för er går det bra att beställa specialkaffet när ni beställer er lunch i kassan.

Take away för dig på språng

Take Away - som här men ändå inte

Om ni har bråttom tillbaka till kontoret kan ni med fördel beställa Take Away. Alla våra rätter går att få med sig som Take Away. Säg till i kassan när ni beställer så ordnar vi allt åt er – snabbt och lätt! Se veckans meny.

Kaffe i världsklass

Kaffet på horisont är något extra

Genom Arvid Nordquist erbjuder vi kaffe som kommer från hållbart certifierade kaffeodlare.
Arvid Nordquist arbetar med att aktivt minska vår miljöpåverkan och klimatkompenserar för den påverkan som fortfarande återstår. Allt detta förhöjer den goda smaken på kaffet.

Espresspmaskinen kommer från Nespresso och den professionella barista-tradition som de står för kombinerat med den senaste tekniken, ger oöverträffad kvalitet i koppen likhet med Arvid Nordquist erbjuder även Nespresso kaffe som kommer från certifierade kaffebönder. Nespressos soursing program; AAA är baserat på Rainforest Alliance riktlinjer för ett klimatsmart jordbruk och bidrar med både bättre levnadsstandard för kaffebönderna på plats, OCH med ett hållbart förhållningssätt mot djur och natur, människor och planet. Nespresso har också ett utvecklat ”agroforestry program” som hjälper till att klimatkompenserar hela företagets miljöpåverkan!